Koristne informacije

Spoštovani!

Zaradi razmer v času epidemije in po njej skušamo v ambulanti čimbolj spoštovati načela varnosti, ob tem pa tudi dosegljivosti v mejah strokovnih zmožnosti. V ordinacijskem času bo prisotna medicinska sestra, ki bo sprejemala telefonske klice in posredovala potem zdravniku naročila glede receptov, napotnic, drugih problemov, ki jih bomo lahko razrešili. Zdravnik  bo na voljo za svetovanje in usmerjanje po telefonu glede na količino dela. Vedno ni in ne bo dosegljiv, a vam bomo po telefonu ali po umalu sporočili  odgovor. V kolikor imate možnost, uporabite elektronsko pošto narocanje@zadm.si. Tisti, ki ste naročeni in ste v bolniškem staležu, pokličite v ambulanto in se potem ravnajte po navodilih. Pacienti, ki ste naročeni na preveze, se telefonsko dogovorite z ambulanto za akutne primere za čas pregleda.

V primeru, da je ev. zdravnik v izolaciji, bo delo potekalo moteno, večinoma na daljavo s prevezavo telefona. Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost, saj sicer ne bo možno nobeno nadaljnje delo in bo vse prepuščeno nujni medicinski pomoči, ki je že tako preobremenjena.

Vsi, ki imate simptome prehladnega obolenja ali simptome okužbe z Covid 19 virusom, se obrnite najprej telefonsko na izbranega osebnega zdravnika, ki vam bo razložil nadaljnji potek.

Vabljeni k ogledu in branju vsebin.