Dobrodošli!

Dobrodošli na spletni strani Zasebne ambulante družinske medicine Franc Novak, dr. med.

Obvestilo: V NASLEDNJIH 10 DNEVIH BO DELO V AMBULNATI ZARADI ODSOTNOSTI ZDRAVNIKA MOČNO MOTENO. PRAV TAKO JE ZADRŽAN DEL SESTRSKE EKIPE. SKUŠALI VAM BOMO PRAVOČASNO TELEFONSKO SPOROČITI NOVE TERMINE.  KAR SE BO DALO, VAS BO ZDRAVNIK KONTAKTIRAL TELEFONSKO ALI ODGOVORIL PO ELEKTRONSKI POŠTI.

V petek 15.1.2021 zdravnik v ambulanti NI DOSEGLJIV. Prisotna bo medicinska sestra, ki bo od 8.00 do 12.00 sprejemala telefonske klice in vam skušala pomagati. Naslednji teden bo v ambulanti nadomestni zdravnik po običajnem ordinacijskem času.

Od ponedeljka 28.12.2020 sprejemamo naročila za cepljenje  proti Covid 19 obolenju. Možno po telefonu in preko e-maila narocanje@zadm.si. Zavedati se morate, da je to izredna dodatna obremenitve zaposlenih in bo potrebno veliko potrpljenja in strpnosti.

ZARADI PANDEMIJE OKUŽB Z VIRUSOM COVID 19 JE DELO V AMBULANTI SPREMENJENO.  Utečeno je delo, ko se pacienti pregledujejo v ambulanti,  vendar le naročeni. Nenaročenih ne sprejemamo.  Brez telefonske najave ni mogoče priti do zdravnika. Res pa je, da se je čas čakanja za pregled nekoliko podaljšal. Še vedno nekaj dela lahko opravimo preko elektronske pošte narocanje@zadm.si in po telefonu 03 56 55 017.  Kdo in kdaj bo naročen,  bo glede na anamnezo in predvidevano klinično sliko odločila medicinska sestra po navodilih oz. po potrebi po posvetu zdravnikom. VSI PACIENTI Z VROČINO SE MORAJO POSVETOVATI PRED VSTOPOM V ZGRADBO ZDRAVSTVENEGA DOMA Z ZDRAVNIKOM V AMBULANTI ALI V NUJNI MEDICINSKI POMOČI.

V primeru, da zamolčite podatke, se zgodi, da vstopi s Covid virusom okužena oseba in mora potem del ekipe ambulante v izolacijo, kar se je že zgodilo. Posledica bo, da bo delo močno moteno, večinoma telefonsko.

S telefoni je pa problem. Povprečno prejmemo 60-80 telefonskih pozivov na ambulanto, ob ponedeljkih pogosto preko 100. Zaradi sodobne tehnologije telefon zvoni kot da ni zasedeno, v resnici pa odgovarjamo na drug telefon. Vmes je pa treba še kaj narediti – preveze, se pogovarjati s pacienti … Se oproščamo za “nedosegljivost” in prosim za potrpljenje.

SREČNO IN ZDRAVO V NOVEM LETU 2021

 

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>